Hírek

Sziasztok drágáim!

Mélységesen szégyellem magam, miközben ezeket a sorokat írom, mert olyan sok jót kapok tőletek, hogy szerintem képtelen leszek bármikor is egy töredékrészét visszaadni, de most hirtelen nagyon összegyűlt a tanulnivaló, ennek következtében pedig nem sikerült befejeznem a mára ígért részt. Rendben, őszinte leszek, még csak bele se kezdtem. Tudom, jó páran láttátok, hogy facebookon lógok, stb., biztos azt gondoljátok, hogy lett volna rá időm, de hiába imádok írni, azért vannak olyan időszakok, amikor a kevéske szabadidőmet nem erre szeretném fordítani.

Ha az előbbiek még nem lettek volna elég rossz hírek, akkor még azt is hadd osszam meg veletek, hogy a következő héten sem tudok hozni részt, két zh-m lesz, és még annyi időm se lesz írni, mint ezen a héten volt. Tényleg őszintén sajnálom, ráadásul tudom, hogy milyen kétségek között hagytam abba a legutóbbi fejezetet, higgyétek el, én is szívesebben írnék, mint tanulnék a médiapolitikáról és ehhez hasonló finomságokról.

Viszont ebben a rögtönzött kis szünetben szeretném megcsinálni azt a játékot, amiről beszéltem nektek. Innentől azzal kapcsolatban ide nem írok ki mást, mindenről a facebookos csoportban fogtok értesülni, a következő résszel pedig ígérem, igyekszem.

Nagyon szépen köszönöm az eddigieket, és remélem, számíthatok a türelmetekre!

Puszil, ölel és imád titeket: Larissa

1 megjegyzés: