Baby Project - Prológus

Üdv újra itt!
Az új történetet, ami a Baby Project címet viseli, augusztus 1-re ígértem, így hát ma újra jelentkezem. A délelőtt folyamán azon gondolkoztam, hogy új blogot nyissak-e neki, vagy így egyszerűbben megtaláljátok, és végül  úgy döntöttem, hogy ezt az oldalt alakítom át. Nemrég az átalakítás is megtörtént, amiben a húgom segédkezett, szóval innen is köszönöm. Remélem, az új dizi és a történet prológusa is elnyeri a tetszéseteket, ám mielőtt olvasni kezdenétek, még szeretnék pár fontos tudnivalót megosztani.
A részek rendszeressége: Előreláthatólag minden hétvégén lesz egy rész. Komi határ nincs, de azért remélem írtok, sokat jelentene.
Az oldal facebookos oldala továbbra is elérhető, azonban ott is történt egy kis átalakulás. Más a név, és a link is, illetve már fel is tettem a képeket a szereplőkről. (Ugyan ez még hiányos, mert csak a három főszereplő került fel, de a későbbiekben majd bővítem még.) Tessék likeolni, mert oda teszem ki mindig az előzetest, és elég sok mindennel kapcsolatban tájékoztatlak titeket ott.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki végigolvasta a kis bevezetőmet, most pedig jó olvasást! Tudom, még nem sok minden derül ki belőle, de azért kíváncsi vagyok, mi a véleményetek.
xxx Larissa
**************************************************************
Prológus
Egy újabb hétvége egyedül. Anya mondta, hogy menjek haza, de szeretnék megállni a saját lábamon. Tulajdonképpen nem is ezzel van a baj. Hiszen van egy jól fizető munkahelyem, így nem kell amiatt aggódnom, hogy miből fogom kifizetni a következő havi lakbért. Mivel már öt éve elköltöztem otthonról, még csak nem is arról van szó, hogy nem tudnék főzni, mosni, takarítani magamra. Egyszerűen csak rettenetesen magányos voltam. Persze, voltak barátaim, jóban voltam a munkatársaimmal, és a családom is támogatott mindenben, de itt vagyok huszonhat évesen, se kutyám, se macskám. Csak a nagy, üres ház meg én.
Nem aggódnék, hogy mi lesz velem, ha már lett volna párkapcsolatom, de soha nem volt barátom. Tini koromban elképzeltem az egész életem. Hogy hamar megtalálom az igaz szerelmet, összeházasodunk, és fiatal szülők leszünk. A gyerek a legnagyobb álmom, mindig is az volt, és most, hogy már a harminchoz közeledek, és még egy nyamvadt pasit se tudtam magamnak keríteni, életem legelkeseredettebb döntését hoztam meg. Feladok bármit, de azt, hogy anyuka legyek, soha. Így hát három hónapja próbálkozok. Szórakozóhelyeken megismerkedek férfiakkal, akiknek az éjszaka folyamán azt hazudom, hogy szedek fogamzásgátló tablettát, ezért nincs szükség óvszerre. Természetesen egy hónapba csak egy férfit verek át, mert azért mégiscsak szeretném tudni, hogy ki a gyerekem apja. Ám eddigi próbálkozásaim nem jöttek össze. Nemcsak párkapcsolati szempontból vagyok selejtes, de úgy látszik, még a megtermékenyülés folyamata sem működik nálam megfelelően.
Ha valaki pár évvel ezelőtt azt mondja nekem, hogy ilyen eszközökhöz fogok folyamodni, kiröhögöm. Ma viszont ez vagyok én. Egy nő, aki kétségbeesésében nem ismer határokat.

11 megjegyzés:

  1. Halii!
    Ez a történeted remeknek ígérkezik és már nagyon várom az első fejezetet. Tudod, hogy Harry a gyengém és mivel az alaptörténet és minden más is nagyon tetszetős, ezért tűkön ülve kopogtatok az asztalon, hogy csipkedd magad!
    Nagyon sok millió puszi :*
    Ui: Remélem nagyon élvezted a Magyar nagydíjat! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Én is alig várom, hogy kitehessem az első fejezetet. Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre, pont azért, mert H. a gyengéd :D úgyhogy örülök, és köszönöm, hogy írtál.
      Ugyanannyi+1 puszi neked is :*
      Ui: Nagyoon, majd mesélek, ha érdekel:)

      Törlés
  2. Szerintem ez a történeted is remek lesz.Kíváncsian várom ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy már most tetszik. Holnap jön a következő! :)

      Törlés
  3. Nekem nagyon tetszik :) Nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm, hogy írtál, és örülök, hogy tetszik. Már nem kell sokat várni:) :*

      Törlés
  4. Kedves Lari! Újra itt vagyok! Jelzem: még élek! Megígértem, hogy itt leszek és elsőnek fogok kommentelni a prológus után, de nem sikerült. No nem baj! Mindenesetre üzenem a húgodnak, hogy nagy tehetsége van és a fejléc gyönyörű lett. Olyan imádni valóan babás! :) A történet meg... valójában meg se lepődök, mert totál valami ilyesmit vártam el (igen, én a nagy és hatalmas Kajak, elvárhatok tőled bármit) tőled. Természetesen végig fogom követni ezt a blogodat is. tehát megint eg tartalmas évnek nézünk elébe! :) Imádlak te nőszemély, csak hozd az első fejezetet! Kajak, a te húgod,, barátnőd, rajongód és felettesedXD! Muhahahaaaaaa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa drágám! :)
      Remélem, még azóta is élsz. Nem baj, ha nem vagy első, a lényeg, hogy itt vagy, és tudod, hogy milyen sokat jelent:) Ugye, milyen jó, ha van az embernek egy zseni húga? :D (veled együtt kettő ;))
      Neked nem tudok meglepetést okozni, na fene. Azért remélem, neked is lesz valami izgi a történetben:)) Már most köszönöm, hogy olvasod majd ezt a történetet is. Bizony, jó évünk lesz :D
      Holnap hozom, én is imádlak:)
      Lara, alattvalód(?!) :*

      Törlés
    2. Tisztelt alattvalom! (OKE, ez tobb mint hulyen hangzik, de meg sem irhatom azt hogy hitvany alattvalom...)
      Az a megtiszteltetes,hogy testveredkent tekintek EN READ,nem minden embernek adatik meg, ezert is becsuld meg jol. A tortenetedben mindig lesz egy NAGY TALAN, mert gondolatolvaso sajnos nem vagyok. :) Kajak

      Törlés
  5. Nagyon tetszik már a prológus is. Várom a történet többi részét. ;) A főszereplő lány erős egyéniségre sikerült, aminek kifejezetten örültem. Ahogyan egyszer régebben beszéltük, hogy Harryhez ilyen személy illik. A kislány a képen rendkívül aranyos és várom már a többi képet is a kis cukorfalatról. :3 Kíváncsi vagyok, hogy a banda többi tagja feltűnik-e a színen a történet haladtával és milyen szerepet szánsz nekik. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát sziaaa! :) Örülök, hogy te is itt vagy! Igyekszem a többivel, tudod ;) Igyekeztem valami erős egyéniséget összedobni, ezek szerint eddig jól haladok vele:DD
      Biztos lehetsz benne, rakok be képet a kislányról, mert egy tündérke:)
      Hahaha, mintha nem tudnád... de sshh:D
      Köszönöm, hogy írtál! Puszi!
      L.

      Törlés