Bemutatkozás

Sziasztok!
Milyen stílusra számíthattok?
Tíz éves korom óta írok, azaz most már nyolc éve, szóval volt időm bőven mindent kitanulni. A többi blogomat más felhasználói névvel futtatom, de majd alkalomadtán azokat is megmutatom nektek. Az ottani olvasóim elégedettek velem, mindig pozitív visszajelzést kapok. Általában jellemez az igényesség, figyelek a kinézetre, a tartalomra és a helyesírásra is, igyekszem mindig a legtöbbet kihozni magamból, hogy amit csinálok, az élvezhető legyen az olvasóim számára. Nem szeretek előre ígérgetni, de azt garantálhatom, hogy akik nem az elcsépelt, folyamatosan ismétlődő történeteket szeretik, hanem az egyediséget, a minőséget, azoknak nem fogok csalódást okozni!
Milyen gyakran jelentkezem majd?
Ez mindig is egy olyan elem volt, amit nem tudtam, illetve nem is szerettem beharangozni. Amikor van egy jó ötletem, akkor igyekszem majd megírni a bejegyzést, és ha úgy vélem, kész a publikálásra, akkor megkapjátok. Azért szeretnék a lehető legtöbbször jelentkezni, ennek érdekében mindent meg is fogok tenni.
Mekkora terjedelmű szösszenetekre számíthattok?
Nagyon hangulatfüggő nálam, hogy hány oldalt írok. Ha valami összetettebb, akkor hat oldal alatt nem szoktam leállni, ha csak egy hirtelen kipattant ötlet, akkor körülbelül három oldalt szoktam írni. Ilyen naplóbejegyzéseket pedig még sosem írtam, szóval ez idő közben fog kialakulni. Majd meglátjuk, hogy mikre tartotok igényt, és én ahhoz próbálok igazodni.
Remélem, felkeltettem az érdeklődésetek, bár sejtem, hogy ennyivel még nem igazán tudok bemutatkozni. A design éppen folyamatban van, úgyhogy amint elkészül, üzembe is lép az oldal. Stay tuned babe!
xxx Larissa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése