Első randevú

Még nem mondtam konkrétan, de talán már kitaláltátok, hogy jelenleg modellkedéssel foglalkozom, de mivel nem lehetek száz százalékosan biztos abban, hogy ez be fog jönni, gyártottam egy B tervet, vagyis a fotózást. Emiatt a hetem most rettenetesen unalmas volt, ugyanis vizsgákra kellett készülnöm, így az egész azzal ment el, hogy könyveket bújtam. Nem túl izgalmas, mi? Ennek ellenére én szeretem, mert valóban ezt akarom csinálni, már ha nem leszek Victoria Secret modell. Az elsődleges célom mindig is ez marad. Kiskoromban a legtöbb ember legyintett, amikor az álmaimról beszéltem, mondván ezt majd kinövöm, de elég elkötelezett voltam, még ma is kitartok mellettük.
Viszont, amiről írni szeretnék, az Liam. Szebbé és izgalmasabbá tette a hétköznapjaimat, az biztos.

Már a könyvbe veregettem a fejem, annyira untam a tanulást, amikor csörögni kezdett a telefonom. Reméltem, hogy valamelyik barátnőm az, és megmenti az életemet egy kis felfrissítő beszélgetéssel, de ismeretlen szám volt. A nevemet bemondva vettem fel, hogyha esetleg téves lenne, akkor azonnal rájöjjön a vonal másik végén lévő személy.
- Liam vagyok – mutatkozott be ő is. Liam. Liam. Erősen kellett gondolkodnom, hogy beugorjon, ki ő. Sajnos rossz a névmemóriám, de aztán kapcsoltam, és széles mosolyra húztam a számat. Már kezdtem azt hinni, hogy nem is fog felhívni. – Sajnálom, hogy még csak most hívlak, de úgy akartam, hogy tényleg legyen időm. – A telefonban is ugyanolyan kellemes volt a hangja, mint élőben, bár érdekes volt a kiejtése, azonban én cukinak találtam.
- Mindegy, örülök, hogy sort kerítettél rá – válaszoltam neki, nehogy azt higgye, hogy megkukultam. Pedig sokkal jobban bírtam volna, ha csak beszél és beszél hozzám, én meg álmodozva hallgathatom kellemes hangszínét.
- Mit szólnál a csütörtökhöz? – Agyamban végigpörgettem a teendőimet, és megnyugodva tapasztaltam, hogy szabad leszek. Vele is megosztottam ezt az információt, hogy ne csak én örüljek.
- Remek – reagálta le. – Milyen napod volt? – Egy kicsit csevegtünk arról, hogy mit csináltunk aznap, aztán megígértette velem, hogy SMS-ben elküldöm a címemet, majd elköszöntünk egymástól.
Beszélgetésünk után újult erővel vetettem bele magamat a tanulásba. Tudtam, hogy meg kell tanulnom addig mindent, mert csütörtökön nem lesz már időm, pénteken meg ugye vizsga. Ám nehéz volt a tananyagra koncentrálni, amikor egy bizonyos, jó megjelenésű férfi képe folyton a szemem elé úszott.
Csütörtökön türelmetlenül vártam, hogy végre fél hat legyen. Jóval a megbeszélt időpont előtt elkészültem, hiszen már rég kiválasztottam a ruhámat, szóval csak fel kellett kapnom magamra. Igazából sosem voltam olyan nő, aki órákig azon gondolkozik, hogy mit vegyen fel. Nem volt otthon olyan ruhám, amit ne hordtam volna szívesen, így csak benéztem, és ami elsőre megtetszett, azt választottam ki. Ez most egy lila combközépig érő ruha volt, az egyik kedvencem. Reméltem, hogy Liamnek is tetszik majd. A hajamat összefogtam, mert úgy éreztem, ma bármit csinálhatnék vele, akkor is úgy állna, ahogy ő akar.
Izgatottan bújtam bele a cipőmbe, amikor meghallottam a csengő jellegzetes hangját. Táskával a kezemben nyitottam ajtót, ahol egy hatalmas virágcsokorral találtam szembe magam. Kicsit oldalra billentette, hogy lássam mosolygós arcát, majd köszönt, és átnyújtotta a virágot. Gyorsan visszaszaladtam, hogy beletegyem egy vízzel töltött vázába. Annyira szép volt, nem szerettem volna, hogy elhervadjon, mire hazaérek. Amikor visszatértem hozzá, még mindig mosoly játszott ajkain, kinyújtotta felém a kezén, én pedig belekaroltam, és így hagytuk magunk mögött a bezárt lakásomat.
- Csinos vagy – kezdte meg a beszélgetést. Bókját enyhe pírral az arcomon köszöntem meg, majd végignéztem rajta. Egy világos farmer volt rajta, fekete öltönnyel, úgyhogy a kinézetére ő sem panaszkodhatott. Céltudatos, komoly férfi benyomását keltette, ami határozottan tetszett. Volt már dolgom pár életképtelennel.
Még mielőtt kinyithattam volna a kocsiját, a kilincsért nyúlt, és kitárta előttem az ajtót. Nem voltam hozzászokva, hogy egy férfi ilyet csináljon, mert úgy vettem észre, mostanában kiveszett az úriemberség belőlük. Mosolyogva vettem tudomásul, hogy néhányan mégis maradtak, és ő pont közéjük tartozott.
Azt tudtam, hogy étterembe megyünk, csak azt nem, hogy pontosan hová, ezért az úton megérdeklődtem. Nem ismertem a helyet, mert hogy őszinte legyek, nem szokásom étterembe járni. Mióta elköltöztem otthonról magamra főzök, és nekem tökéletes az, mellesleg sok pénzt meg is spórolok vele.
- Remélem, azért tetszeni fog – pillantott rám egy pillanatra, aztán újra az utat kezdte pásztázni. – Még mindig nem hiszem el, hogy nem ismertél fel – nevette el magát közben.
- Megsértettem az egódat? – tettem fel viccesen a kérdést. Reménykedtem benne, hogy érzi majd, a kérdésem nem komoly. Volt már problémám a sajátos stílusom miatt, nem szerettem volna, ha ő is valamit félreért.
- De még mennyire – biggyesztette le az ajkait, mint aki szomorú. – Sírtam is aznap éjjel. – Pompás, úgy látszik emberemre találtam az iróniában. – Nem, egyébként nehogy azt hidd, hogy bánt, csak nagyon furcsa. Már megszoktam, hogy szinte ki se léphetek az utcára anélkül, hogy valaki oda ne jönne – magyarázta. Mire mondandója végére ért, oda is értünk az étteremhez. Szinte rám parancsolt, hogy ne mozduljak, amikor az ajtónyitó felé nyúltam. Felnevettem, aztán megvártam, amíg kisegített a kocsiból.
Egy dolgozó már az ajtóban várt ránk, és rögtön az asztalunkhoz vezetett. Ott Liam kihúzta nekem a széket, − már meg sem lepődtem rajta – majd ő maga is leült velem szemben. Eddig nagyszerűen indult az este, az első pár perc után azt kellett mondanom, még sosem volt ekkora úriemberrel dolgom. Amíg vártuk az első fogást, beszélgetni kezdtünk. Nem esett nehezemre mesélni neki, végig érdeklődve figyelt, szóval látszott rajta, hogy tényleg kíváncsi a válaszaimra.
- A múltkor hova kellett annyira sietned? – jutott eszébe a találkozásunk napja.
- Jelenleg az Elite Modellügynökségnél dolgozok, és éppen egy fotózás közepén voltam. Kaptam egy kis szünetet, de sietnem kellett, mert nem voltak valami bőkezűek a percekkel – meséltem el neki az eseményeket.
- Modell vagy? – kérdezett vissza meglepődve. – Na, nem mintha annyira meglepő lenne – gondolkozott el aztán – hiszen gyönyörű vagy. – Kevesebb, mint fél óra alatt, már a második bókot kaptam, ami ugyan jól esett, de sosem volt az erősségem a jó lekezelés, ezért csak mosolyogtam rá, majd a kérdésére válaszolván bólintottam egyet. – Miért szerettél volna ebben a szakmában dolgozni? – maradt meg ennél a témánál.
- Kiskoromban anyáék nagyon sok fényképet, illetve videót készítettek rólam, és akármilyen nagyképűen hangzik, imádtam visszanézni őket. Tetszettem magamnak a képeken, úgy éreztem, mintha azokon sokkal szebb lennék. Tini koromban fotózásokra jártam, akkor még én fizettem a képekért, aztán amikor rájöttem, hogy én munkának akarom ezt, reklámarcnak jelentkeztem ide-oda, és itt kötöttem ki. – Próbáltam a lehető legrövidebbre fogni, mert semmiképp sem szerettem volna, ha ülve elalszik. – És te? Mindig énekelni akartál?
- Igen, csak én szólóban képzeltem el a karrieremet, de valószínűleg az volt életem legjobb dolga, hogy összeraktak a többiekkel. Ötletem sincs, hol lennék most, ha nem így történt volna. – Úgy tűnt, tényleg nem bánja, hogy így alakult. Hogy őszinte legyek, nem szoktam nézni a tehetségkutató műsorokat, ezért vajmi keveset tudtam a versenyzőkről is, annyi viszont hozzám is eljutott, hogy egyedül jelentkeztek, és csapattá alakították őket. Elég nagy felhajtás volt körülöttük, de sosem foglalkoztam velük részletesen. Az újságcikkeket átugrottam, tévézni pedig nem sokszor szoktam, valószínűleg ezért nem jutottak el hozzám bővebben az őket illető dolgok.
Ezután arról kezdtem faggatni, mennyi szabadideje van, mert szerettem volna tudni, hogyha jól sikerül az este, akkor fogom-e még látni valaha is, vagy annyira elfoglalt, hogy nincs ideje kapcsolatokra. Sok biztatót nem tudott mondani, de legalább most volt pár hét szünetük a turnéban. Persze közben sem lógatták a lábukat, mert az új albumon dolgoztak.
Az evés kicsit gátolta a beszélgetésünket, de egy-egy falat között válaszolgattunk egymásnak. Még csak a nagyon általános dolgokról társalogtunk, hiszen az ismerkedésünk elején voltunk. Csak szerettük volna az alapokat megtudni egymásról, hogy az alapján kialakítsunk egy első benyomást. Az enyém az volt róla, hogy nagyon kedves és figyelmes. Vicces, de tudja, hol a határ, tehát tud komoly is lenni. Szerettem ezt a kettősséget, mert sosem szerettem olyan emberekkel lenni, akik fapofával ülnek. Rettenetesen unalmas tud lenni, viszont az sem jó, amikor szeretnél komoly dolgokról beszélni, és az illető elvicceli. Szóval örültem, hogy ő már kinőtt abból a korból, amikor minden poén, de még nem érte el azt, amikor merevvé válik. Volt még valami, ami rögtön szemet szúrt. Magabiztos megjelenése az egész életére rányomja a pecsétet, tudja, mit akar, és el is éri céljait, viszont velem nagyon félénken viselkedett. Mármint jót beszélgettünk, nem úgy volt szégyenlős, hogy visszahúzódó lett volna, csak nem mert az egyik szintről a másikra lépni. Például az asztalon volt a kezem, örültem volna, ha megfogja, de csak a szemével fixírozta. Néhányszor megemelte a kezét, de végül valami máshoz nyúlt. Aranyos volt tőle, hogy nem tudta eldönteni, mit csináljon, ezért közelebb toltam a kezem az övéhez. Rámosolyogtam, amikor ennek hatására felbátorodott, és ráhelyezte a kezét a kézfejemre. Élveztem, ahogy puha ujjaival cirógatni kezdett, és egy darabig szótlanul bámultunk egymásra. Egyikünk sem akarta felesleges szavakkal elrontani a pillanatot.
Hiába ettünk lassan, egy idő után mégis elfogyasztottunk mindent, és fizetés után elindultunk kifelé. Nem igazán akartam, hogy vége legyen ennek az estének, hiszen elmondhatatlanul élveztem a társaságát. Eléggé lehűlt a levegő, ezért egyenesen a lakásomhoz autóztunk, azonban annyira belemerültünk a beszélgetésbe, hogy nem akartuk félbeszakítani. Az este folyamán szinte mindent kiveséztünk, a kedvenc filmjeinktől a legjobb emlékeinkig mindent elmeséltünk egymásnak, közben pedig úgy elrepült az idő, hogy már csak azt vettük észre, hogy éjfélt mutat az óra. Álmos ugyan nem voltam, de szerettem volna kipihent lenni másnap, ezért végül fájó szívvel búcsúzkodni kezdtünk.
Velem együtt ő is kiszállt az autóból, és elkísért az ajtóig. Karjait összefonta maga előtt, és úgy nézett rám egy darabig, mielőtt megszólalt volna.
- Megcsókolhatlak? – Nos, volt egy olyan íratlan szabályom, hogy az első randin nem csókolózok, úgyhogy bármennyire is kecsegtető volt az ajánlat, nagy önuralomról tanúvallomást téve, vele is megosztottam ezt az infót. Szerencsére nem vette rossz néven az elutasítást. – Akkor minél hamarabb meg kell beszélnünk egy másodikat – nevette el magát, majd odahajolt, és adott az arcomra egy puszit. – Jó éjszakát! – Viszont kívántam, majd előkerestem a kulcsom, és beléptem a házba. Kellemes virágillat fogadott, amit Liam csokrának köszönhettem, így miután egy mélyet szippantottam a levegőbe, elvégeztem esti teendőimet, és lefeküdtem aludni.

Ma van az apukám, és az öcsém névnapja, úgyhogy szeretném megragadni az alkalmat, hogy felköszöntsem őket. Boldog névnapot nektek! <3
Ez alkalommal is számítok a véleményeitekre, írjátok meg, hogy nektek mi tetszik Liamben illetve, hogy szerintetek összeillünk-e. Természetesen ezen kívül is írhattok minden másról, ami eszetekbe jut.
Van egy feliratkozóm, és kaptam egy imádnivaló hozzászólást is, ezeket nagyon szépen köszönöm!

xxx Larissa

7 megjegyzés:

  1. Haha! Első vagyok megint! Majd figyelj amikor beindul az üzlet akkor majd kapkodnom kell, nehogy lecsússzak a ranglistáról! :)

    Nos, először is köszönöm a válaszod és azt, hogy aranyosnak találsz! Igazából azt hiszem, hogy a blogod neve örökre bevésődött az agyamba! Ugyanis, tegnap, illetve tegnapelőtt meg akartam nézni, hogy válaszoltál-e a kommentemre, de nem találtam meg a blogot. Röstellem, de ki ment a fejemből a neve.(annyi blognév van a fejemben). Arra emlékeztem, hogy Larissa&Liam és valami napló féleség volt a címe. Így hát keresni kezdtem. SEMMI. Egyetlen egy magyar használható találat se jött ki.( Ebből is látszik, hogy milyen eredeti vagy). Aztán ma annyi kudarc után, gép elé ültem és próba-szerencse alapján újra megpróbáltam! Azt hiszem tényleg örökre bevésődött a blogod neve, ugyanis MEGTALÁLTAM! :)

    Ez a rész is fantasztikus lett. Talán annak is köszönhető, hogy szeretem a leíró részeket, te pedig profin csinálod.

    Kicsit megnyugodtam, hogy ez a blog egy családi dráma mentes fanficiton lesz! Azt hiszem(tudom), hogy ennek a blognak nagy jövője lesz! Aztán még egy tanács. Nem tudom, hogy ez hanyadik blogod, de talán jó tanács lehet, ha azt mondom ne vezess be semmilyen komment- vagy like-határt. Enngem irritál és meglehetősen idegesít. Az ember persze nem csak magának ír, szeretne elismerést kapni. Szerintem az az elismerés amit az ember kicsikar másokból, nem is elismerés! :)

    Nos mondat, hogy ha van kedvem linkelni blogot akkor tegyem meg. Nos nem tudom, mennyire vagy 1D fan és melyik fiúért rajongsz! Én speciel Louist pártolom és nem mondok nagyot ha életemPLÁTÓI szerelmének tartom! :) DE ha nem is szereted Louist vagy esetleg nincs kedvenced én ezt a blogot (http://ninaandniallhoran.blogspot.co.at/) akkor is ajánlom.
    Az író BB zseniális, őstehetség. Írásmódja kifogástalan és maga történet, gyönyörű. Előző kommentemben írtam, hogy nem vagyok oda drámákért. Nos ehez tartom magam. Nos nem egyszer szegtem meg ezt az elvemet és ezúttal nem bántam. Ugyan van benne némi dráma, de a realitás sem áll messze a történettől. Szépen ki van dolgozva minden.

    Remélem egyszer a te blogodat is ajánlhatom majd! Sőt ha belegondolok már most ajánlottam a legjobb barátnőmnek és barátomnak( nagy 1D fan).

    Nos köszönöm még egyszer a válaszod és legfőképpen a részt! Fantasztikus lett! xoxo Kajak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kajak!

      Haha, képzeld el, majdnem Kenu-t írtam véletlen. xD Úgyhogy mielőtt megírom a választ, kiröhögöm magam. Béna vagyok xD
      Oh, tedd el kedvencek közé, vagy ha legközelebb mégis így jársz, akkor elsősorban az előzmények között keresgélj ;) Örülök, hogy megtaláltad végül, mert nagyon sajnáltam volna, ha elveszítelek:(

      Ó, még mindig aranyos vagy. Remélem, jósnő vagy, és tényleg bejönnek a jóslataid ;) Ami a komment és like határt illeti. IRTÓZOM tőlük! Valami rettentően idegesítő, és tudod mi a legviccesebb az egészben? Hogy kiírják, hogy ennyi meg annyi like után hozzák a részt, összegyűlik az elegendő mennyiség belőle, és két hónap múlva még mindig nincs sehol a következő. Nagy gratula az ilyeneknek ;) Mellesleg nekik egy vagy két szavas kommentek jönnek, és bár az is visszajelzés, ezerszer kívánok inkább négy-öt hosszabb hozzászólást, mint negyven "jó volt, tetszett'-et.

      Mekkora 1D fan vagyok? Hát... az igazság az, hogy ez a dolog nálam nem tart olyan régóta, de igyekszem az elvesztegetett éveket bepótolni. Úgy érzem, elég sikeres vagyok benne:D A kedvencem Liam, egy tünemény az a srác:D de mindenkit szeretek és imádok, mert mindannyian nagy formák:D<3 A blogra be fogok nézni a vizsgáim után, de még most épp azzal küzdök, hogy legyen időm levegőt venni két tantárgy között. Bár megnyugtató, hogy már csak kettő van hátra (Y)

      A blogomat bármikor, bárhol ajánlhatod. Reklámozásért virtuális puszik és ölelések járnak:D Az eddigi terjesztést pedig köszönöm:) Ahogy azt is, hogy megint írtál. Örülök, hogy tetszett ez a rész is.

      xxx Larissa

      Törlés
  2. Szia Lari! (mostantól becézlek. Már ha nem gond)
    A Kenura nem mondok semmit, én is gyakran elírom.... Azt se tudom, hogy mikor jött ez az antiszociális név, hogy "Kajak".

    Úgy látszik nagyon egy húron pendülünk, mert a komis dologban totálisan egyetértek veled. Még az is gáz szokott lenni, hogy a "követelmények" miatt 25 komi jön egymás után, percenkénti eltéréssel, ugyanazzal a szöveggel... NO COMMENT

    Nos nem hiszem, hogy bármiről is lemaradtál volna ha nem régóta vagy 1D fan. Én speciel még szavaztam is rájuk az X-Faktor-ban! :) Igen lehet mondani, én a fanatikus, de a határokat nem átlépő ( az embernek van magánszférája akár sztár akár nem) fanok közé tartozom... :)

    A vizsgákat megértem és ugyan kétlem( nagyon is), hogy egykorúak volnánk, azért átérzem a félévi hajtást. nálam is szemeszter vizsgák ide- és oda! És még 3 hét! Azért sok sikert kívánok!

    Egyébként nagyon örülök, hogy rátaláltam a blogodra, mert így nem csak egy jó történetet kaptam, hanem egy virtuális ismerőst is, akit remélem egy idő után barátnak mondhatok! ( ehhez hozzá tartozik, hogy nagyon nyitott, barátkozós típus vagyok, szóval én már barátként, illetve egy nagyon jó ismerősként) tekintek rád!

    A reklámozással meg csak annyi, hogy ne félj, láttam én már olyat is, hogy a blog érthetetlen, zavaros, összecsapott története ellenére annyi rajongót szerzett!!! És akkor itt vagy te aki GYÖNYÖRŰEN FOGALMAZ( ha fele ennyire lenne jó a szókincsem!!!), BÁMULATOS KÉPESSÉGGEL VÁLOGATJA MEG A SZAVAIT és tényleg TEHETSÉGE VAN HOZZÁ akkor neked több millió rajongód lesz! És akkor majd én elmondhatom, hogy én voltam az első rajongóid egyike! Csak kicsit szerintem ez még várat magára, hisz még csak 2 fejezeted van és én se gyakran szoktam belekezdeni 20 fejezet alatti blogba, szóval idővel jön majd minden! Ne aggódj!

    És lehet, hogy ez most nagy bunkósság lesz, de lenne egy kérdésem. Hányadik blogod ez? Mert nagyon profin csinálsz mindent! :)

    xoxo Kajak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Becézz nyugodtan, ahogy jól esik:D (Különben ez nem az igazi nevem:D) A Kajakon én is gondolkoztam amúgy, hogy honnan jöhetett neked, de ezek szerint te se tudod:D
      Ja, kommentek.. hagyjuk xD
      Wow, én soha nem szavazok, itthoniakra se, mert kételkedek abban, hogy tényleg a szavazatok alapján születik-e meg a nyertes... de egyébként én az a típus vagyok, aki vagy nagyon rajong vmiért/vkiért vagy rettenetesen utálja. Persze, a rajongásnak is van határa, amit én is mindig betartok, és totál idegesítőnek találom néhány fan viselkedését, de legtöbbször betudom a korának. :D
      Nos, nem tudom, hogy hány éves vagy, de én egyetemen vagyok első éves.:) Mennyinek tippeltél? :D Emberedre találtál bennem, mert én is pikk-pakk összehaverkodok bárkivel, szóval ne aggódj a barátság dolog nem (lesz) egyoldalú:D
      Ójaj, és jön az a rész, ami után az egómérő kiakadna, ha rátennének xD Hát.. köszönöm, minden szavad. Életcélod, hogy egyszer megsirass? :D
      Ha adsz egy e-mail címet, akkor a blogos kérdésre válaszolok ott:)
      xxx L.

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  4. Mivel most szereztem tudomást róla, most írok :)
    Hát, igen, a 1D. Igazából semmi bajom nincs velük, nagyon szeretem a srácokat és a zenéjüket, de mint sikítozó "tinilány" a "mittudoménmilyen" koncertjükön nem tudnám elképzelni magam. Nem követem őket napi rendszerességgel, sőt semmilyen rendszerességgel. Ha igazán nagyképű akarok lenni, akkor azt mondom, hogy megvannak rá az embereim, akik ezekkel a roppant fontos információkkal ellátnak. Najó, igazából az egyik az osztálytársam, a másik meg a barátnőm, szóval, akaratomon kívül is elég sokat tudok róluk. xD Na de ennyit rólam, bírom a srácokat, és igen, abban egyetértek veled, hogy Liam jó pasi. De van egy ember, aki nekem jobban bejön :P
    Na de, amire te is kíváncsi vagy az az, hogy mit szóltam a történethez.
    Mivel én még nem olvastam 1D-s fictiont, ezért nem tudom, megítélni, hogy jobb-e, vagy rosszabb /bár szerintem te olyat nem tudsz írni/ azoknál. Az írásoddal és a szókincseddel nem okoztál meglepetést, nagyon remekül írsz, mint mindig :)
    A főszereplő lány, vagyis Te nagyon szimpatikus vagy, úgyhogy izgalommal teli várom a folytatást. Szerintem nagyon összeillesz Liammel :) Szóval, vidd hamar ágyba...Ámbár, ha ő ilyen úriember, amit egyébként el tudok róla képzelni, akkor vigyen ő téged. xD Na mindegy, ez már csak részletkérdés :D

    N.

    Remélem rájöttél ki vagyok :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, te hülye XD Itt szakadok az utolsó sorokon xD
      Nézzük az elejéről... az 1D-t mostantól tőlem is kapni fogod, haha:D Nehogy kielégítetlen vágyaid maradjanak... ;)
      Ah, most nem fogok ódát zengeni Liamről, mert már biztos mindenkinek az agyára megyek vele, de hogy lehet valaki ennyire imádnivaló? Meg kell halni, komolyan*.*<3 Ugh, kit tartasz jobb pasinak nála? Csak nem G-vel kezdődik és ötzével végződik? Hahaha, Mariobébi örökre numero uno marad:D Csak Liammel holtversenybe került xD
      Ouu, danke:D Du bist so süß :DDD
      Örülök, hogy szimpatikusnak találsz, eddig nem is tudtam, hogy szeretsz.... xD De, tudtam, haha:DD mellesleg te is szimpatikus vagy nekem, baby squirrel:D
      Épp az ágyban vagyunk, úgyhogy megyek is...(álmodni rólaxD) ;) :P Ha nagyon akarod tudni, ő vitt az ágyba engem, de én voltam az, aki soha többé nem engedte ki onnan xDD
      Az igazság az, hogy fogalmam sincs, ki vagy...xD Áruld el kedves N., mert egyik mondatodból se lehetett rád ismerni. Irónia, én mennyire szeretlek:DD
      Köszi, hogy írtál;)
      Imádás x. Larissa

      Törlés