Együtt a nagy csapat

Sziasztok!

Köszönöm az előző rész alá érkező néhány kommentet. Jól estek nagyon, bár örülnék, ha egy kicsit többen fejtenétek ki a véleményeteket. Azonnal válaszolok is rájuk, csak előbb szerettem volna megosztani veletek a részt, hiszen korábban elkészültem vele.
A csoportba nem sokára felteszek képeket pár szereplőről :)

xxx Larissa

**************************************

Chapter 27
- Kosarazni megyünk – mondta Alex, amikor felhívtam, hogy mit csinálnak ma.
- Csak azért kérdezem, mert itthon vagyok, és találkozhatnánk – jelentettem be neki ily módon a hírt.
- Josh! Bessie itthon van, kosár helyett nem megyünk át hozzá? – kiabált testvérének.
- Hát mit csinál ő itthon? – hallottam másik haverom hangját is.
- Ki vagy hangosítva – közölte velem Alex.
- Kosarazni akarok, tök rég voltunk. Nem jössz velünk? – ragaszkodott programjukhoz az újonnan megjelent.
- Végül is mehetek – egyeztem bele.
- Beugrunk érted – ajánlották fel, én pedig el is fogadtam, úgyhogy nemsokára már a közeli sportpálya szélén ültem, és a fiúkat néztem, ahogy egy az egy ellen játszanak fél pályán.
- Jó, most már meséljetek ti is – kértem őket, amikor minden szempontból kielemeztük az én helyzetemet.
- Nekem semmi extra. Melózok, és lustulok – rántotta meg a vállát Josh, aztán egy laza mozdulattal elvette tesójától a labdát.
- Meg Rose-zal enyeleg – fintorgott Alex, amiért cserébe Josh hozzá vágta a labdát. Kezeivel épp csak sikerült elkapnia, mielőtt az arcában landolt volna.
- Te is mesélhetnél, ami a csajokat illeti – köpte el sértődötten, ami után kíváncsian vártam Alex bő beszámolóját.
- Aj, mondtam már, hogy semmi komoly – forgatta meg a szemét.
- Már háromszor aludt nála a csaj – folytatta a pletykálkodást Josh.
- És akkor máris házasodok?
- Nem, de kedveled – jelentette ki egyszerűen.
- Még jó! Láttad te azokat a lábakat? Csak szexelünk, oké? – bizonygatta az ellenkezőjét.
- Bessie, hányszor vett Alex virágot? Anyu nem számít – fordult hozzám Josh.
- Nem emlékszem ilyenre – néztem Alexre egy kicsit bűnbánóan. Nem akartam, hogy úgy érezze, én is szívatom.
- Na, ugye. És ennek a csajnak már kétszer is vett! – árulta el hitetlenkedő hangon.
- Hogy hívják? – kérdeztem szegény célpontunktól.
- Skyler – forgatta meg a szemét. – Nem lapoznánk? Chloeval beszéltél? – hozott fel egy új témát, én pedig úgy döntöttem, nem szekálom tovább. Majd idővel úgyis kiderül, ha lesz valami komolyabb.
- Igen, hívtam, azt mondta este átugrik, ha végzett a munkájával – mondtam izgatottan. Alig vártam, hogy vele is találkozzak.
- Ne éld bele nagyon magad. Mostanában velünk se nagyon találkozik, sok munkára hivatkozva – húzta el a száját Josh.
- Ó, istenem. Ez a lány – forgattam meg a szemeimet.
- Ugye? – értettek egyet. – Gyere, tüskézzünk – húzott fel a földről Josh.
- Mi van, nem akarsz utolsó lenni? – verte vállon Alex.
- Te leszel az utolsó Alexander, ma én nyerek – poroltam le a gatyámat elszántan, bár legszívesebben jómagam is felnevettem volna.
Alacsonyként a kosár nem az én sportom volt, de néha napján nagy szerencsével sikerült egész jókat is dobnom. Felvettem a betonról a labdát, és a büntető vonalra álltam. 0 fokról dobtam az elsőt, majd miután betaláltam, 45 fokhoz léptem, és megismételtem a mozdulatsort. Az első három, akárcsak mindig, most is sikerült, a büntetőt viszont elrontottam, így Alex máris megelőzött, ugyanis ő a 3 pontos helyig jutott első nekifutásra.
Végül én még a három pontost próbáltam bedobni, amikor Josh elsőként ért végig, majd nem sokkal utána testvére is végzett, én pedig feladtam még a próbálkozást is, és indítványoztam, hogy menjünk haza.
- Sok sikert Chloéhoz – ölelt át Alex, aki a veresége miatt nem vezethetett, így vele ültem hátul. Előre hajoltam, hogy adjak egy puszit Joshnak, majd kiszálltam, és mosolyogva intettem nekik egyet.
Amikor elhajtottak, bementem a lakásba, ahol apu fogadott. Egyedül volt otthon, egy rejtvényújságot tartott a kezében, és tévénézés közben fejtegette. Gondoltam, nem tűnök el a szobámban, hanem nyújtok neki egy kis társaságot, így melléültem, és olvasgatni kezdtem azokat a rubrikákat, amiket még nem sikerült kitöltenie.
- Kérem, uram, ez csak egy színdarab – olvastam végig a megfejtés mezőket, még mielőtt meg lett volna az összes betűje.
- Köszönöm – írta be őket apu, aztán a rozoga, faasztalra tette a tollal együtt, és afelől érdeklődött, milyen napom volt.
Éppen válaszolni akartam, amikor csörögni kezdett a telefonom. A kijelzőre pillantottam, és széles mosollyal vettem tudomásul, hogy Liam keres.
- Öö, jó napom volt. Az ikrekkel voltam kosa… - próbáltam gyorsan elmondani, és mihamarabb válaszolni a hívásra.
- Vedd fel nyugodtan, majd utána beszélünk – szakított félbe, és a telefonomra bökött.
Nem akartam, hogy úgy érezzék, Liamért mindent eldobok, és semmivel sem foglalkozva rohanok, ha róla van szó. Még akkor se, ha ez igaz volt, és jelenleg úgy éreztem, hogy ő jelent nekem a legtöbbet. Szerettem volna, ha tudja, attól még ugyanúgy fontosnak tartom a többi embert is az életemben. Ennek ellenére nem tudtam megállni, hogy ne a legizgatottabb hangon szóljak bele a telefonba, és mivel még nem értem be a szobámba, minden bizonnyal apukám is észrevette.
- Ah, istenem, de jó hallani a hangod – sóhajtott bele a telefonba.
- Miért vagy ilyen jó ebben? – horkantottam fel.
- Miben, drága? – kérdezett vissza.
- Olyan könnyen fejezed ki, hogy érzel, és közben nem úgy hangzik, mint egy nyálas romantikus film, hanem tiszta cuki – fejtettem ki neki.
- Te teszed könnyűvé, amúgy nem is vagyok ilyen – nevetett a fülembe, amitől nekem is automatikusan jelent meg a mosoly az arcomon. – Kapcsold be a kamerád! – kért, és amíg én a kis ikont kerestem, őt már láttam is. – Uh, direkt csinálod ezt velem? – hasaltam el az ágyamon, és igyekeztem úgy tartani a telefont, hogy benne legyek a képben.
- Vegyek fel pólót? – nevetett ki.
- Nee! – kiabáltam rá röhögve.
- Oké-oké – dőlt vissza az ágy háttámlájának.
- Mennyi az idő ott? – kérdeztem a feloltott villany miatt.
- Este 11. Koncertről most értünk vissza a hotelbe.
- Milyen volt? – érdeklődtem, miközben próbáltam betelni a látványával.
- Egyszer elfelejtettem a szöveget, tök béna vagyok, és Louis megint szarrá áztatott.
- Azért meg ne fázz – figyelmeztettem. Hosszútávon azért nem kéne minden este vizes cuccokban flangálnia.
- Louis-nak mondd. Mit csináltál ma? – tette fel ugyanazt a kérdést, amit nem sokkal korábban apu is.
- Az ikrekkel voltam kosarazni, most értem haza nemrég, este meg átjön Chloe. Mi az? – kérdeztem, amikor elhúzta a száját.
- Semmi, csak nem a kedvencem, tudod.
- Ő a legjobb barátnőm, Liam – mondtam neki jelentőségteljes hangleejtéssel. Nem örültem, hogy utálják egymást, és reméltem, hogy idővel majd megbékélnek.
- Bocs, tudom – válaszolta, bár nem úgy nézett ki, mint aki annyira sajnálja. – Mérges vagy? – kérdezte, amikor nem mondtam semmit, így beállt közöttünk a csend.
- Nem – ráztam meg a fejem.
- De, az vagy.
- Nem vagyok mérges. Szomorú vagyok, mert ez tök rossz. Nekem mindketten fontosak vagytok, és nem említhetem meg nektek a másikat, mert csak grimaszoltok – mondtam meg neki, hogy mi a bajom.
- Egyébként Harryvel összevesztem ma. Már tőle is bocsánatot kértem azért, ahogy korábban viselkedtem, de ő az egyetlen, aki képtelen ezen továbblépni. Tudtam, hogy vele nehezebb lesz, mert amúgy is sok idő kell, hogy elnyerd a bizalmát, és ha egyszer elszúrod, akkor azt egy életre megjegyzi. De most ő kötekedik velem állandóan, mindenhez van valami megjegyzése. Annyira felidegesít – váltott témát, kikerülve, hogy reagálnia kelljen szavaimra.
- Idővel biztos megbocsát majd – válaszoltam kicsit közömbösen. Zavart, hogy így kitért a Chloes téma alól.
- Jó, haragudjon, de ne rajtam töltse ki, ha a szerelmi életében valami nem úgy megy, ahogy ő akarja – duzzogott tovább.
- Ő is ezt kérte tőled majd fél évig, nem?
- Na, jó! Ha megbántottalak a Chloes dologgal, akkor sajnálom, hülyeség volt úgy reagálni, de ne támadj ezzel – csattant fel.
- Nem támadtalak, csak tényeket közöltem. Most feszültebb, majd lenyugszik, és rád se lesz mérges – válaszoltam sértetten. Tényleg nem azért mondtam, hogy bántsam vele, nem tudom, miért hitte azt.
- Mindegy – nézett oldalra. – Fáradt vagyok, megyek aludni.
- Jó éjszakát – köszöntem el tőle.
Mérgesen bámultam magam elé, komolyan nem hittem el, hogy eddig bírtuk ki összezördülés nélkül. Nem aggódtam, hogy soha többé nem áll szóba velem, vagy ilyesmi, mert tudtam, hogy csak fáradt és ideges, legalábbis bíztam benne, de zavart, hogy nem jó kedvűen váltunk el.
„Elhúzódott a meló, nem lesz jó ma este. Bocsi x” – írta Chloe.
Megforgattam a szemem, és összepakoltam néhány cuccot, mint például pizsama, fogkefe, azzal a céllal, hogy átmegyek hozzá, és elrugdosom a gépe elől. Tök rég találkoztunk, nem fogom hagyni, hogy tologassa a találkozóinkat. Szóltam róla apunak, hogy tudja, merre leszek, aztán el is indultam. A telefonom már az első sarkon pityegett, elővettem, és elolvastam a Liamtől érkezett üzenetet.
„Ne haragudj, fáradt vagyok, nyűgös és nagyon hiányzol.”
Mosolyogva nyugtáztam, hogy eltaláltam, mi volt a baja, viszont nem válaszoltam neki. Had főjön egy kicsit a levében, legalább megtanulja, hogy nem szeretem, ha valaki rám förmed a semmiért.
Amikor elértem célpontomat, Drew, Chloe bátyja nyitott ajtót. Szélesen mosolygott, mint aki már most tudja, hogy miért vagyok itt, és különösen nagy jókedvvel kiabált be húgának, hogy vendége van.
- Bessie, szia! – ölelt meg meglepetten, de valamiért úgy éreztem, nem igazán örül, hogy ott vagyok.
- Jöttem nézni, ahogy dolgozol. Közben beszélgethetünk – mondtam neki, és el is indultam a szobája felé. Azt hittem majd azon kapom, hogy sorozatot néz, vagy csak úgy lustálkodik, de valóban nyitva volt a laptopja, és a képernyőn a munkájával kapcsolatos dokumentumok voltak megnyitva.
- Rengeteg melóm van, nem fogok vele egyhamar végezni – ült le a székébe, de a képernyő helyett felém fordult.
- Igen, hallottam a fiúktól, hogy hirtelen megnövekedett a munkával töltött időt. Los Angeles óta – fűztem hozzá óvatosan.
- Pff – forgatta meg a szemét, és most már kattintgatni kezdett a képernyőn. – Jobban megy a cég, a főnök több melót ad. Ez aztán igazán meglepő. – Gesztusaiból és hangvételéből is lejött, hogy ironizál.
- Sokszor azon gondolkozom, mennyire nézel te hülyének amúgy – nevettem fel kínomban. – Ismerlek, Chloe, ha szeretnéd, ha nem, és tudom, mi a bajod. Az utóbbi időben elég sokat voltam olyan ember társaságába, aki az érzései elől menekült, kezd kicsit elegem lenni ebből. Nem találkoztunk majdnem egy hónapja, hiányoztál. Mikor hazajöttem, úgy örültem neki, hogy végre majd látlak, de ahogy elnézem, én annyira nem hiányoztam neked.
- De, csak határidőre kell ezzel végeznem – bökött a képernyőre olyan erélyesen, hogy kicsit meg is borult a laptop.
- Rendben. Csendben leszek, észre se fogod venni, hogy itt vagyok – vettem elő a telefonomat, és elterültem az ágyán, hogy amíg dolgozik, én lefoglaljam magam. – Jó munkát – szúrtam még oda, mire meggyötörten felsóhajtott, de valóban neki látott a feladatainak.
Háromnegyed óráig csak a gépelést, Chloe sóhajait és mérges morgását lehetett hallani. Egy szót sem szóltam, ahogy ígértem, csendben elfoglaltam magam. Persze a hosszas unatkozásnak végül Chloe itta meg a levét, ugyanis bőven volt időm kigondolni, mit kellene csinálni. Beszéltem tesómmal, hogy van-e kedve bulizni egyet, majd szóltam az ikreknek, hogyha dobok egy üzenetet, akkor vegyék fel a húgom, jöjjenek Chloehoz, és megyünk partizni. Én biztos nem fogom hagyni, hogy itt kínlódjon a gépe előtt.
- Na, jó! Nem azért van ilyen sok munkám, mert többet kapok – csapott az asztalra mérgesen. Meglepődtem, hogy ilyen sokáig bírta szó nélkül, de örültem, hogy végre ő is megunta. – Ezekkel húsz perc alatt kész lehetnék, de nem tudok koncentrálni, mindig elrontom, vagy csak azt veszem észre, hogy nézek előre. Rosszabb esetben a telefonomra, várva, hogy… - Amilyen hirtelen kezdett beszélni, olyan hamar hallgatott el.
- Hogy Harry írjon – fejeztem be. Hallgatás, beleegyezés. – Nem értelek. Tudom, hogy kapcsolat fóbiád van, de nem lehetsz egyedül egész életedben, mert félsz, mikor romlik el minden.
- Nagyon jól tudod, hogy végződtek a kapcsolataim, egyiknek se volt normális vége, és őszintén, szerinted majd pont egy világsztárral lesz rendes kapcsolatom? Harryvel nem tudjuk azokat a körülményeket megteremteni, ami miatt esetleg valami jó lehetne kettőnkből.
- Sosem tudhatod. És ha mégis? – tártam szét karjaimat.
- Akkor majd egy idő után ráun a nyavalyáimra, és megutál – jelentette ki, mintha ez egy tény lenne.
- Chloe, az előző pasijaid idióták voltak, nem miattad hagytak el, csak így állították be, hogy ne az övéké legyen a felelősség – rágtam újra a szájába. Volt egy olyan tévképzete, hogy mindenről ő tehet, mindent ő ront el, és ő az, aki mellett nem lehet huzamosabb időt eltölteni.
- Nem tudom – rántotta meg a vállát.
- De én igen. És azt is, hogy Harry hogy érzi magát. Ez a helyzet se neki, se neked nem jó, úgyhogy gondolkozz el komolyabban rajta – kértem egy kicsit keményebben, hogy ne tudja tovább folytatni az ellenérveit, közben pedig el is küldtem az SMS-t Alexnek, hogy siessenek.
- Nem akarom megbántani. Talán meg kéne neki mondanom, hogy nem lesz közöttünk semmi, és akkor nem reménykedne. Szemétség tőlem, hogy megváratom, pedig mind tudjuk, hogy nem fogok belevágni – hozta ki pont az ellenkezőjét annak, amit én valójában próbáltam neki közölni.
- Úristen, na, most már hagyd abba! – akadtam ki teljesen. – Inkább azt mondd meg neki, hogy észhez tértél, és szeretnéd, ha komolyabb lenne köztetek ez a dolog. – Úgy nézett rám, mintha hülye lennék, pedig igazából ő volt az, csak még nem tudott róla.
- Mi van a lelkisérült csávóddal? – tette fel a kérdést, és még annak ellenére is, hogy hangjából áradt némi megvetés, bugyután elmosolyodtam. – Úristen, menthetetlen – sopánkodott ezt látván.
- Nem tehetek róla. Ha valaki megemlíti, már úgy érzem magam, mintha lenne bennem egy kandalló. Annyira aranyos, jó, néha hülye is, de imádom – áradoztam.
- Tudod, mit gondolok róla, de örülök, hogy boldog vagy.
- Köszönöm – mondtam őszintén. Sokat jelentett, hogy félre tudja tolni az utálatát, legalább egy kicsit. – Hah, itt vannak – álltam fel az ágyról, hiszen onnan pont ráláttam az ablakra, ami előtt megálltak a kocsival.
- Mi? – követte tekintetem. – Mi a francot tervezel? – nézett vissza rám.
- Öltözz, bulizunk! – közöltem vele, aztán mielőtt elkezdhetett volna káromkodni, kimenekültem, és ajtót nyitottam az ikreknek, Rose-nak és a testvéremnek. – Drew van kedved bulizni? – kérdeztem tőle, amikor kijött a szobájából, hogy megnézze mi lett ez a hirtelen hangzavar.
- Én mindig azt hittem, hogy a többiek a bulisak, de amíg nem voltál itthon, tökre ki voltak halva, úgyhogy visszavonom. Partiarc vagy, Elisabeth. És megyek, miért ne? De igyunk előtte – lépett a szekrényhez, és a felső polcról leemelte a még bontatlan tequilás üveget.
Hogy segítsek neki, én a másik ajtóhoz léptem, és levettem néhány poharat. A húgom először bulizott velünk, még sosem vittem magammal, de most, hogy sokat voltam távol, valahogy jobban láttam, mennyire felnőtt már. Mosolyogva tettem le elé a poharat, nem tudtam az ivási szokásairól, ugyanis nem szokott beavatni, de biztos voltam benne, hogy nem most lát életében először alkoholt.
- Mi még nem találkoztunk – álltam meg Rose előtt, akit képen már ugyan láttam, még nem volt alkalmam személyesen megismerkedni vele.
- Ó, olyan hülye vagyok. Elfelejtettem, hogy nem ismeritek egymást. Rose, az egyik legjobb barátom, Bessie. Bessie, a barátnőm, Rose – vigyorgott mellettünk Josh nagy boldogan.
- Örülök – ráztam meg a kezét, aztán odaadtam neki a poharat.
- Amúgy kezdem azt hinni, hogy Alex a kedvenced. Miért mindig őt hívod, meg neki írsz? – húzta fel az orrát Josh rám nézve.
- Bocsi, drága, de az A előbb van az ABC-ben – utaltam arra, hogy sokkal egyszerűbb az Alexet kikeresni.
- Kár tagadni, én vagyok a kedvence – ölelte át a vállam Alex. – Szóval, bekísérsz a háborús övezetbe, hogy ne csak rám irányuljon a mérge? – emelte fel a Chloenak szánt poharat.
- Ennyire nem vagy kedvenc – fejtettem le magamról a kezét, és a hátánál fogva előre toltam, hogy megadjam neki a kezdőlépést. Josh jót nevetett rajta, akárcsak mi többiek. Ám előbb-utóbb mégis utolért a végzetem.
- Elisabeth, te meghalsz – robogott be a konyhába Chloe, felém mutogatva.
- De csinos vagy – mutattam rajta végig, mentve a menthetőt.
- Te már megittad a tequiládat nélkülünk? – röhögött fel Drew az üres pohár felé mutatva.
- Kellett, jó? – tette le az asztalra.
- Hát velünk is kell innod, úgyhogy így jártál – töltötte újra, ezzel végleg elterelve a figyelmét arról, hogy az előbb még engem fenyegetett, majd végre megittuk a rövidjeinket.
Egy pár pillanat erejéig beugráltak azok a képsorok, amik akkor történtek, amikor legutóbb tequilát ittam, de sikerült hamar száműznöm őket gondolataimból. Kérdés nélkül tűntem el Chloe szobájában, hogy kiválasszak magamnak egy ruhát, és én is átöltöztem. Azért mégse mehettem melegítőnadrágban. Nem terveztem sokáig kínlódni a kinézetemen, ezért hamarosan vissza is tértem közéjük, és el is indultunk a kedvenc helyünkre.
Chloe nem volt a szokásos önmaga, úgy tűnt, hogy a két tequila, meg a szórakozóhelyen rendelt koktél, nem a szokásos vadabb, beszédesebb énjét hozta ki belőle, hanem a szomorkodós, magába fordulósat. Nekem pedig igazából nem volt túl nagy kedven táncolni. Liam nem volt itt, és egyáltalán nem vágytam rá, hogy mások préselődjenek a testemhez, ezért Chloe mellett ültem, és onnan figyeltem, ahogy a többiek élvezik a hangos zenét.
- Elkaptam a fotóst, csináljunk egy csoportképet – jelent meg Alex mellettünk, mögötte pedig a kis társaságunk sorakozott, plusz egy lány, akit nem tudtam hova tenni.
- Helló, Sky vagyok – kiabálta túl a zenét az enyhén alul öltözött lány, én pedig összenéztem Alexszel, de tökéletes pókerarcot vett fel, így tovább siklottam Joshra, aki aprót bólintva jelezte, hogy igen, ez az egyed lenne a híres-neves Skyler.
- Lesz kép akkor, mert mások is várnak rá? – türelmetlenkedett a fotós, úgyhogy mindannyian felé fordultunk, és csináltattunk három képet. Az elsőn mosolyogtunk, a másodikon kiabáltunk, a harmadikon pedig mindenki rácsimpaszkodott a mellett állóra.
Amint végeztünk, Chloe arcáról eltűnt a mosoly, és visszaült korábbi helyére. A többiek már túl jól érezték magukat ahhoz, hogy észrevegyék, így őket azonnal el is nyelte a tömeg, én viszont maradtam. Melléültem, és belenéztem a telefonjába, amin éppen a twitter volt megnyitva, méghozzá Harry egyik posztjánál.
- Miért nem próbálod meg vele? Nem veszítenél semmit, ha mégsem sikerülne – biztattam újból.
- Nem – rázta meg a fejét megint határozottan.
- Harry nem olyan, aki szándékosan megbántana – próbálkoztam ezúttal Harry erényeinek felsorolásával.
- Hé, bocsi a zavarásért. Már régóta nézem, hogy miért ül itt egész este egy ilyen csinos lány. Táncolnál velem? – nézett egy egész helyes srác egyenesen Chloera, aki megrázta a fejét. – Egyetlen szám, ha nem szeretnél, nem kell tovább maradnod – győzködte tovább, és mivel látszott rajta, hogy nem az a típus, aki feladja, Chloe is felállt.
- De csak egyetlen dal – jelentette ki pontosan ugyanolyan határozott stílusban, mint amilyen a férfi megjelenése volt.
Miután egyedül maradtam, én is elővettem a telefonomat, amin egy olvasatlan üzenet volt. „Nagyon haragszol? Nem tudok így aludni. Hívj fel, kérlek.” Ismét Liam. Mosolyogva ráztam meg a fejemet, aztán felálltam, és a kijárat felé indultam. Benn túl nagy volt a hangzavar, semmit nem hallottam volna, így kénytelen voltam a cigifüsttől úszó utcán telefonálni. Picivel arrébb sétáltam, de nem akartam egyedül túl messzire menni.
- Szia! Nem ébresztettelek fel, ugye? – Az üzenetet már egy órával ezelőtt küldte, reméltem, hogy nem aludt el azóta.
- Nem, nem tudtam aludni, mert idegesített, hogy szemét voltam veled. Igazad volt, bocsánat, amiért hülyén reagáltam – kért immáron harmadjára is elnézést.
- Semmi baj. Nem haragszom – nyugtattam meg.
- Jó ezt hallani. Te miért nem alszol amúgy? – érdeklődött kíváncsian.
- Eljöttünk bulizni, mert Chloe teljesen bezombult, de hogy őszinte legyek, rajta kívül mindenki jól érzi magát, csak ő ül az asztalnál maga elé bámulva, úgyhogy nem sült el túl jól a dolog. Én meg ülök vele, mert hiányzol. Elcseszett egy társaság vagyunk – nevettem ki magunkat.
- Nem akarom, hogy miattam maradj ki a buliból. Érezd jól magad akkor is, amikor én nem lehetek veled – kért szomorúan.
- Lehet, hogy te már hozzászoktál ehhez, de nekem nem könnyű még most – dünnyögtem.
- Tévedsz, ha azt hiszed, ehhez hozzá lehet szokni – közölte velem a rossz hírt.
- De jó… Vissza kellene mennem, csak azt akartam, hogy tudd, nem haragszom – mondtam neki. – Neked pedig le kéne feküdnöd, nem aludtál éjszaka, és ha jól számolom, ott már reggel van.
- Igen-igen. Megyek aludni, anyu. Jó szórakozást! – köszönt el.

- Álmodj velem – búcsúztam ekképpen én is, aztán az ajtóhoz lépkedtem, és kinyitva azt, újra beléptem a zajos, meleg helyiségbe.

22 megjegyzés:

  1. Hum imádtam az egészet bár a Chloes részek a kedvenceim (Harry ahw). Annyira édes Bessie és Liam kapcsolata főleg a gondoskodó Bessiet szeretem. Liam meg néha olyan hülye de na neki szabad.
    Imádom ahogy írsz nagyon tehetséges vagy és én mindig komizok mégha megkésve is szóval nézd el nekem. Nem is tudom mit írjak még erre nincsenek szavak.
    Ui.:Hogy tetstik az Infinty? Olyan megható! 😍😍
    -FS

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de jó, hogy valaki Chloet is így szereti :D
      Bizony, Bessie gondoskodó nagyon, Liam meg lehet hülye néhanapján, mert attól csak még cukibb :D
      Tudom baba, hogy te mindig komizol, és ezt nagyon szépen köszönöm is! Iszonyatosan jól esik minden szavad minden alkalommal.
      Imádlak, puszi, Lara

      Törlés
  2. Sziaa:)
    Itt a komi amit mondtam neked, bár még nem kezdtem el tanulni Zh-ra, ami egy szörnyű tantárgyból lesz, (Szakmai, és pénzügyi információs feldolgozási alapismeretek) de mivel ma elolvastam a részt, és szerintem holnap is elfogom, akkor jobban megy majd a tanulás:)
    Na szóval a rész, hááát én komolyan azt hittem az elején lecsapom Liamet, jó tudom nem nagyon bántotta meg Bessiet, de akkor egy lánynál a legjobb barátnő, akkor is legjobb barátnő. De a végén nagyoooon cuki volt, és helyes h hagyta főni a saját levében :D Chloe-t sajnálom, remélem elfogadja, h Harryvel szuper kapcsolatuk lenne, jó kötekednének, meg veszekednének, de náluk ez lenne a normális..de Chloe makacs, és Harry is (én már csak tudoom:PPPP XD) remélem hamar észhez kapChloe, vagy Harry fog lépni, mert ha nem lesz itt irgum-burgum :D
    És már nagyon várom, a jövő szombatot, vagy pénteket, vagy amikor a részt kirakod, addig is még sokszor el fogom olvasni úgy érzem. :)
    jaaaj és lemaradt Alex *.* Harry mellet ő lesz még a szeretőm, vagy a második férjem :D
    Puszii Orsii :) :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa!
      Na, gyorsban válaszolok a komidra, mielőtt kiteszem az új részt, mert úgy kérted :)
      Tanulj, mert a mekiben kötsz ki! :D
      Bizony, a legjobb barátnő, az a legjobb barátnő. Liamet meg a büntetését pedig csak nyugodtan hagyd rám haha :DDD
      Chloe nehéz eset, de idővel majd talán enyhül :) Harry is makacs, bizony, jól tudod hahaha :D
      Hozom a részt mindjárt ;)
      Aleex *-* ejhaj, Harry nem fog örülni xD
      Köszi, hogy írtál! Olyan jó olvasni a véleményedet :D
      Puszillak, L.

      Törlés
  3. Milyen hosszú rész lett *.* és nem is kellet szombatig várni! :D köszönet érte :* :) Imádom Bessie barátait :DD ilyenkor mindig azt kívánom, hogy bárcsak nekem is lenne egy ilyen jófej ikerpár barátom, Chloe-ról nem is beszélve :DDD Úgy szeretem ahogy húzzák egymás agyát :D jó volt ez az első kis "összeveszős" rész tetszett, de az még jobban hogy a végén kibékültek! :D Remélem azért Liam meg Chloe kapcsolata rendeződik( bár tetszik, hogy nincs minden cukorból, és hogy nem az van, hogy mindenki szeret mindenkit, hanem vannak nézeteltérések, mert így több az izgalom szerintem:) ) azt meg még inkább, hogy Harry-vel rendezik a dolgot :D Imádtam a részt :)
    E.H. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa!
      Igen nem tudom, hogy húzódott el ennyire a rész, de nem bánom..ahogy látom, te sem :D
      Hidd el, én is kívánom, hogy legyenek ilyen jófej ikerpár barátaim. Chloem az van, hál istennek<3 (csak kevésbé partis)
      Én nekem is az tetszik ebben, hogy nincs minden cukorból, ahogy te mondtad. Liam és Chloe kapcsolata még egy külön fejezet lesz ;) Harry is egy külön oldal :D
      Köszönöm, hogy írtál! Nagyon aranyos vagy!
      Imádlak, puszi, Lara

      Törlés
  4. Kedves Niki, vegre bepotoltam a sok-sok kihagyott reszt. Batran mondhatom, hogy idaig az osszes torteneted kozul ez a legemberibb, marmint ezzel tudok en legalabbis a legjobban azonosulni. Hianyzott mar az irasod, szoval, most hogy olvashattam toled, elegge feldobott.

    Josh es Alex igazan helyes, igazabol ha nem lenne Bessie es Liam, akkor szolhatnak csak roluk a tortenet azon is jol elszorakpznek. :'D
    Chloe-t teljes mertekben megertem, ej is kapcsolat fobiaban szenvedek, mindjuk errol majd bovebben meselek neked. Bar az is igaz h mostmar igazan beadhatna a derekat Harrynek, mert egre idegesitobb a hisztijuk. Csak jojjenek ossze es kesz. Na. Pont.

    Liam cukkerpofa, meg a vegen ellopom toled. Kb en is most bonyolitottam le egy jasonlo telefonbeszelgetest, mint o Bessievel, en is nyugos vagyok, azt hiszem nekem is bocsanatot kell kernem .bunko vltam mert mar olvasni akartam a reszt. Szoval ezt rad fogom....

    Hm.... bwm tudom mit irjatnek meg. Hibat nem taatam a reszben, meg elirast sem, nem ugy mint a kommentemben (elnezest ma 12 oram volt) ami tele van elirassal, de megfogadtam h kapsz tolem egy kimmentet. Mert megerdemled. Egyebkent tessek csak kommentelni, uzenem mindne olvasonak, bar en se gyakran szoktam, talan nem kene jartatnom a szamat....Haha.

    Egy szo, mint szaz, tetszett a resz, nem mondom h ultimate kedvenc mert az csak a bedscene Bessiam lesz, utana talan mikor osszejottek, de hatarozotta elveztem olvasni. Mint mindig. Szeretlek, es remelem extragigacsiga gyorsasaggal (xD) hozod a reszt, amit annyira megerdemlek, igy felalomban, meg ma. Najo, csak vicceltem. Puszi Kajak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa Életke!
      El se hittem, amikor megláttam, hogy írtál! Annyira örültem, hogy hej meg haj! <3
      Örülök, hogy behoztad a lemaradásodat, annak pedig még jobban, hogy fel tudtalak dobni a részekkel.
      Joshnak és Alexnek van egy külön novellájuk, de sajnos még nem volt időm, se energiám befejezni. Ha egyszer befejeződik, akkor majd kiteszem azt is :D
      Carry páros.. hahaha, na igen. Jöjjenek már össze. Szóljunk nekik! :D
      Liam az enyééém, nem lophatood eel :O :O :O Haha, és neeem, ne kenj rám ilyeneket! nem viszem el a balhét :D de nagyon hízelgő ;)
      12 óra? Uramisten! Örülök, hogy nem találtál hibát benne, pedig szinte biztos vagyok benne, hogy mindig marad mindegyik részbe legalább egy :/
      Bedscene Bessiam hahahaha ééén úgy imádlak téged :DDD
      Hát az új részt nem tudtam hozni, még aznap, pedig ezért a kommentért abszolút megérdemelted volna, de ma már feltettem. Jó olvasást hozzá ;)
      Köszönöm, hogy írtál! Nagyon jó volt újra olvasni a komidat :D Szeretem, amikor írsz <3
      Puszi, Lara

      Törlés
  5. Sziaszia :)
    Annyira jó volt most ez így, hogy hamarabb feltetted a részt, jó volt péntek esti pihenésnek :) próbáltam minél lassabban olvasni, hogy tovább tartson haha :D
    Egyszerűen csodálkozok azon, hogy hogy tudsz mindig valami újat kitalálni, amivel nem csak szimplán viszed tovább az eseményeket hanem izgalmassá is teszed. Hát ehhez író tehetség kell, ami neked van bőven ;)
    A rész tartalmát illetően, örülök, hogy volt szó Harryről és Chloéról, most hogy már az első számú kedvenc párosom együtt van, jöhet a második :D szóval nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni ezután velük is, remélem Carry rész is lesz nemsokára!
    Liam meg annyira aranyos, hogy ennyiszer bocsánatot kér Bessietől :) Bessie meg kis gonosz direkt húzza az agyát haha xD
    Várom a folytatást!!
    Puszi, ölelés
    Lili ××

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lilim!
      Ezek a péntekek mostanában jobban kijönnek nekem, mint a szombatok, ezért kerülnek fel többször ilyenkor a részek.
      Jajj, ne már, jézus ^^ nem tudom ezeket a bókokat hova tenni, hjaj <3 <3
      Carry nagyon menő páros, és én nagyon sajnálom, hogy itt a Bessiamben, nem tudom őket jobban kifejteni. Igyekszem a leglényegesebb dolgokat megemlíteni, de ez a kapcsolatok 20%-a se. Hála a jó égnek, hogy van az a Carry mellékszál, amit Kriszti ír.
      Liam irtócuki, visongok miközben írok hahaha :D
      Köszönööm a kommentet megint! <3
      Puszi, Lara

      Törlés
  6. Nikim.
    Lassan már megunod a szövegeimet, de még mindig imádom ahogy írsz. Írok majd még egyet amiben kifejtem a véleményem, de most is félig már kint állok a szakadó esőben.
    Csók your biggest fan Barbee

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sosem unom meg, hidd el! :D Örülök, hogy tetszett ;)
      csókcsók pervie :D
      L.

      Törlés
  7. Kedves, drága Írónőm! :)
    Bocsánat,hogy nem írok olyan sűrűn,mint ahányszor felkerül egy-egy új rész. :( Őszintén, nagy zombiság van részemről, pörög a suli, csak én vagyok visszamaradott...
    A rész fantasztikus lett! Olyan bénán hangzik ennyit írni csak, mintha nem lenne őszinte és csak agyba-főbe dicsérgetnénk, de én biztos vagyok benne, hogy aki csak ezt írja, komolyan gondolja, max más kifejti. Ilyen a rajongó csoportmunka! Szóval tényleg fantasztikus a történet, ez változatlan maradt, amiért a legjobban imádom.
    Olyan kis édesek már az egész. Nem az a túl sok mézes-prémes, hanem annyira, hogy én, aki nem gügyög, egy monitort kezdek őrülten becézgetni mindjárt, annyira elolvadok! Amiket most kiemelek az a pár jelenet, ami olyan életszerű lett, hogy már meg is üzentem neked - ilyenkor mindig hatással vagy rám! Bessie, amikor az apukájához leült és azt az érzést keltetted bennünk, amikor rengeteg dolgunk van és bűntudatunk van, hogy mégis hanyagolnunk kell valakit, aztán ha legyen ez a család, fene rossz érzés tölt el, mintha ők lennének utolsók. Meg,amikor csörgött a telefon és próbálsz nyugodtan kellemesen viselkedni, de alig bírod ki,hogy ne sikíts már akkor,amikor felvillan az a bizonyos név. Istenem, emberek vagyunk,mind tudjuk,milyen! Egyáltalán nem gyerekes, nagyon is emberi! Másik kedvencem az volt, amikor Chloe hirtelen kitört a munkából és elmondta, mi baja és még akkor is rábeszélhetetlenül menthetetlen volt. Az a legzseniálisabb, ahogy tartja magát és nem változik meg aszemélyisége, csak mert maga az író is szeretné már összehozni Harryvel. Emberiségből megint ötös! :D Mi volt még... Ja igen, a táncos. Amikor elhívták Chloet. Nem tudom, mi lesz ebből, biztosan nem semmiség, de azért tetszett ez az apróság. Uuh, rossz a végére hagyni, de a legeslegjobb mégis az volt,amikor Liammel összevesztek. Meg amikor terelt. És amikor elköszönt megsértődve. Huh, mintha csak leírtad volna, ami öt perccel ezelőtt megtörtént veled, semmi körítés, csak úgy igazán őszintén! Virágcsokrot az írónőnek! Imádtam, hogy Bessie kicsit megváratta és ez megtette a hatását, Liam kicsit kényelmetlenül érezte magát, aggódva. Tanítod az olvasókat, hogyan irányítsák a zabolátlan férfiaikat! Zse-ni-á-lis! Szóval most ennek örömére meg is eszem a kihűlt levesem,de megérte, mert nem bírtam már megvárni az ebéd végét, hogy kifejtsem a gondolataimat!

    Ölel, Violet Begonie, hű olvasód

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia szia sziiaaa!
      Úgy döntöttem, hogy most azonnal válaszolok a kommentedre, mert valahogy ilyenkor sokkal értelmesebben tudok írni neked. Nem tudom, miért van az, hogy utólag sokkal nehezebb összeszedni magam, és nem akarlak kihagyni, úgyhogy... már nem is tudom, mit akartam a végére a mondatnak. Na, de itt a válaszom! :)
      Semmi gond, tudom, hogy te is elfoglalt vagy, megvannak a saját dolgaid, és különben is, amikor írsz, akkor olyan hosszút, hogy bepótolsz vele mindent. Továbbra is imádom a hozzászólásaidat, annyira jó olvasni, rengeteg ötletet adsz vele, meg nagy-nagy lelkesedést.
      Mostanában valamiért úgy érzem, hogy romlik az írásom minősége. Nem tudom, megmagyarázni miben, talán a sok párbeszéd zavar, ami miatt nagyon háttérbe szorulnak a leíró részek, így néha nekem olyan szaggatottá válik. De örülök, hogy te nem találtál benne kivetni valót ilyen téren, és hogy még mindig fantasztikusnak tartod. (Továbbra is hihetetlen ezt olvasni :D)
      A hozzászólásokból az a kedvenc részem, amikor kiemeltek jeleneket, olyan jó így külön-külön elemezve nézni, hogy kinek, mi tetszett és miért pont az *-* úgyhogy különösen jó volt, hogy neked több ilyen is volt. Ráadásuk te még mindig annyira jól olvasol a sorok között, mindig azokat írod le, amiket el akarok érni az olvasóknál, hogy ezt érezzétek. Egy kis büszkeség elfog ilyenkor, de egyébként lehet, csak te vagy ennyire jól kiélezve ezekre a dolgokra, és nem is az én érdemem, hanem a tiéd :D
      Tanítom az olvasókat, hogyan kell irányítani a férfiakat... ezen olyan jót nevettem. Az egyelőre csak álom, hogy az írásomnak valami olyan mondója legyen, ami a mindennapokra is útmutatást tud adni az embereknek, de talán akkor jó úton haladok? Hahaha :))
      Hál' Istennek, hogy vannak azok a kis kütyük, amik megmelegítik a kihűlt ételeket. Van fogalmad róla amúgy, hogy mennyire jó tudni, hogy előtérbe helyezted az olvasást ÉS a véleményírást, mint a saját szükségleteidet? <3 Big thank youuu!! :D
      Nagyon vártam amúgy, hogy írj ehhez a részhez, kíváncsi voltam valamire, azt hittem, neked nem fogja elkerülni a figyelmedet, de EZ AZ, MÉGIS TUDOK NEKED IS MEGLEPETÉST OKOZNI MAJD! Haha, lehet gondolkozni, hogy mi az, amire nem figyeltél fel :P vagy talán csak elfelejtetted megemlíteni? ;)
      Azt hiszem, legalábbis nagyon remélem, hogy kielégítő választ adtam, és kitértem mindenre.
      Köszönöm szépen még egyszer, hogy írtál! You're da best! :D <3
      Puszil, ölel, imád: Larissa

      Törlés
  8. Szijja!:)
    Uhh.. hát nem is tudom mit mondjak:) Imádtam ezt is, az előző részt is, meg az azelőttit is:D Jajj, de nem szeretem amikor összekapnak, de hát ilyen is kell egy történetbe:)) Fhuhh.. Chloe. De buta. Én simán járnék Harryvel :'D Már nem azért..
    Tök jó volt ez a kosarazás.. Amúgy eskü, ha nem írnád, hogy melyikük Josh és melyikük Alex, akkor szerintem folyton keverném őket. Még így sem nagyon tudom, hogy ki mit csinált, csak azt, hogy egyikük. Amúgy itt jól elbeszélgetek a semmiről magamba..:DD
    Annyira szereteeem. Komolyan. Ez az egyik kedvenc blogom. És olyan jó, hogy három sztori is van rajta.. néha csak úgy spontán visszaolvasgatom az egyiket..
    Huhuu.. Irtam komit!^-^ Talán egyszer írtam, de nem biztos:/ Deee.. Most írok! Mint látod..
    Fhuha.. Najó, bocsi, de nem ez lesz a legértelmesebb kommentem..
    Remélem hamar hozod a következő részt:))
    XxxLilla

    VálaszTörlés
  9. Szia! :) Nem szeretnék én lenni a mumus, aki mindig csak kritizál, és Violet a megmondója, hogy mennyire imádom a történeted, de valamit nem értek. Az eddigiekben gyönyörű romantikus részeket írtál (mármint az előző sztorikban), itt meg valahogy olyan lapos az egész. Nem érzem azt a szerelmet köztük, ami elvileg létezik, nagyon kevés bepillantást nyerünk az egészbe. Tárgyilagos. Remélem, hogy nem bántottalak meg, hiszen (nem győzöm hangsúlyozni) imádlak! Sok puszi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Te írtad nekem a kérdőívben, hogy nem válaszoltam neked, mert kritikát írtál? Úgy meglepődtem, mikor olvastam, hogy csak na. Nem szokásom a kritikát figyelmen kívül hagyni, főleg nem megsértődni miatta. Ha megnézed, akkor a rész alatt csak a kommentek felére válaszoltam, valószínűleg akadt valami teenedős, és amikor visszaültem a géphez, akkor már elfelejtettem, hogy nem jutottam a végére. De akkor most válaszolok :D
      Nem vagy mumus, csak nem értem amúgy, hogy mit vártál. Ebben a részben két hete voltak együtt, abból 1-1,5 különböző kontinensen töltöttek. Bessienek meg kellett szoknia egyrészt azt, hogy Liam nincs vele, másrészt még mindig nyomasztotta, hogy Liam mennyivel gazdagabb nála, és nem tudta, hogy jó ötlet volt-e ebbe a kapcsolatba beleugrani. Szerintem érhető, hogy nem ömlengenek egész nap a telefonba, hanem a távolság miatt egy sokkal feszélyezettebb hangulat uralkodott közöttük. Azt viszont értem, hogy mire írtad, hogy nem érzed a nagy szerelmet közöttük. De arra is ugyanez a válaszom. Bessie nyilván hűvösebb volt, ráadásul szándékosan, szóval nem csak egy írói hiba volt. Gondolj bele egy kicsit, hogy viselkednél te, ha valakiért 2-3 hónapig epekednél, majd amikor végre összejöttök, akkor két együtt töltött nap után, haza kellett jönnöd. Nem hiszem, hogy bárki könnyen kezelné a több ezer km-es távolságot, meg minden egyéb mást, ami Liammel és a hírnevével jár. Rengeteg dolog szólt a kapcsolatuk ellen: Bessie tudta, hogy sosem lesz privát, azt amit ők csinálnak, azt ország világ fogja nyomon követni; ott volt az anyagi különbség, ami mindig is nagyon zavarta. És amikor ugye még a távolság is közéjük állt, akkor el kezdett agyalni. De szerintem tényleg mindenki így tenne.
      Remélem, hogy sikerült egy kicsit megmagyaráznom, én hogy látom a dolgokat, és hogy miért úgy írtam, ahogy, illetve remélem, hogy nem haragudtál meg, amiért nem válaszoltam. Hidd el, tényleg nem a kritika miatt volt :)
      Így utólag is köszönöm, hogy leírtad a véleményed, és hogy olyan sok helyre kommenteltél a történet folyamán!
      Puszillak, imádlak:
      Larissa x

      Törlés
  10. Drága Lara! :)

    Az előző pár részhez nem írtam, és röstellem is, de mindet elolvastam még akkor, amikor kitetted. Rettentően boldog vagyok, hogy Liam végre észhez tért, és ki meri mondani, hogy szereti Besst. Nagyon életszerű helyzeteket teremtesz, semmi valótlan nincs benne és ez jó, mert te is tudod, hogy néha átesnek a ló másik oldalára az írók.
    Én csak azt tudom mondani, hogy nem igazán voltam Liam-girl, de egyre jobban beleszeretek ebbe a srácba. Már akkor is szerettem, amikor bunkó volt, és a Zaynnel való vitája óta még jobban. Remek pasi, és nagyon örülök, hogy részese lehetek a történetüknek. Szóval köszönöm, ismét, hogy szerelmes lehetek Liambe, hogy ennyire velük lehetünk gondolatban.

    Aztán ne aggódj, Liam tegnap este dobott egy üzenetet Zaynnek, hogy nem volt neki elég. Rubint Réka edzéstervét már izgatottan khmm várja! :D <3

    All the love, D xx

    VálaszTörlés