Infók + Díj

Sziasztok!
Egyik kedves olvasómtól kaptam egy díjat a napokban. A blog első díja, nagyon örültem neki, és ezúton is szeretném megköszönni Kajaknak, hogy rám gondolt:) Ám mielőtt a kitenném, még van pár információ, amit meg szeretnék veletek osztani.
1. A szavazás jelenleg döntetlen, úgyhogy meghosszabbítom, és még vasárnapig tudtok rá szavazni.
2. A hétvégén nem tudok hozni részt, mert nem leszek itthon, és nem lesz időm megírni, illetve lehetőségem se feltenni. Bocsánat ezért, remélem, megértitek.
3. A modulsávba kitettem pár információt: elérhetőségeket, tartózkodási helyeket és a következő rész időpontját. Nem tudom, észrevettétek-e, ha nem, akkor ezentúl figyeljétek, mert ezekből sok mindent megtudhattok.
Nem rizsázok tovább, köszönöm mindenkinek, aki eddig írt, nem győzőm elmondani, mennyire hálás vagyok érte. Imádlak titeket! <3 Na, és akkor itt is a díj:

A legjobb blog díja:


Szabályok:
1.            Tedd ki a díjat a blogodra!
2.            Jelöld meg, hogy kitől kaptad!
3.            Írj öt dolgot magadról!
4.            Válaszold meg a kérdéseket!
5.            Küldd tovább a díjat tetszőleges számú blogger-nek/bloggerinának!
6.            Jelezd a blogjukon, hogy díjat küldtél nekik!

Öt dolog magamról:
1.      Csak november környékén szerettem meg igazán a One Directiont. Előtte sem volt bajom velük, csak nem érdeklődtem irántuk különösebben.
2.      Szeretek megismerni új dolgokat, ezért szinte mindig szeretnék csinálni valamit, viszont annyi mindent, amennyit szeretnék, egyszerűen képtelenség. Néhány dolog, amit már régóta csinálok: éneklés, lovaglás, írás. Néhány új dolog: testépítés, gitározás, zongorázás. Néhány, amit szeretnék csinálni: focizni, táncolni, utazgatni a nagyvilágban.
3.      Három testvérem van, mindegyik kisebb nálam (a történetben is ők szerepelnek), és imádom őket. Általuk szeretem a gyerekeket is, ezért ahol kisbaba van, ott én megjelenek, és nem mozdulok. Ezekből kifolyólag hamar szeretnék gyereket, jó lenne, ha már 22 évesen lenne egy, csak hát addig már nincs sok időm, és apajelölt meg ugyebár nincs láthatáron.
4.      Az egyik nagy szenvedélyem a foci, - a kezdetek óta Bayern rajongó vagyok, és ez nem is fog megváltozni – a másik a forma egy, a versenyzők nagy részével már találkoztam személyesen.
5.      Imádom az olvasóimat. Rengeteg erőt merítek a hozzászólásokból, akkor is ha csak pár sort írtok, hiszen ez valamilyen szinten fizetség a sok munkáért, mellesleg jó látni, hogy szeretitek, amit csinálok. Úgyhogy a továbbiakban is számítok rátok ;)

Kérdések:
1.      Mióta blogolsz? Blogspotot 2010 óta használok, de már előtte is írtam g-portalos oldalra. Körülbelül nyolc éve kezdtem.
2.      Van-e valami különleges szokásod mikor írod az új részeket? Igen, képeket nézegetek, és mindig azokról jut eszembe néhány dolog, amiből aztán történet kerekedik. Régebben nem szerettem zenét hallgatni közben, de mostanában már ezzel is élek. Néhány dalszöveg nagyon illik a tartalom hangulatához, és ez sokat segít a átélésben.
3.      Mi inspirál? Az előző kérdésnél már megjelöltem kettőt. Az egyik tehát a kép, a másik pedig a zene. Ezek mellett a mindennapi életem is sokat játszik közbe, rengeteg dolgot onnan emelek ki. Ha ismernétek, rögtön meg tudnátok mondani, hogy mely bekezdések azok, amelyek valóban megtörténtek, vagy melyek azok a tulajdonságok, amik nem csak Larissához, hanem hozzám is tartoznak.
4.      Szereted Picachu-t? Lehet nem szeretni? :D
5.      Kaptál-e már díjat? Ezen a blogon még nem, ez az első.
6.      Ha igen hányat? Fú, többin nem tudom, nem számoltam őket sosem, itt pedig mint mondtam, ez az első.

Akiknek küldöm:

1 megjegyzés:

  1. Kedves Larissa! Mivel tudod a díj történetét, melyet szerény személyem alkotott meg... (kis egómanó, mintha nagyon nehéz lett volna) csak egyet mondhatok. KÖSZÖNÖM! Te tudod mire értem szóval nagyon hálás vagyok neked! :)

    VálaszTörlés