Köszönetnyilvánítás +folytatás

Napok óta gondolkozom, hogyan tudnám ezt a kis posztot jól megírni, de igazából annyi minden van, amit mondani szeretnék, hogy még mindig nem tudom, hogy lesz ez kerek egész. Mindenesetre kezdetnek visszaolvastam, hogy mit írtam a Baby Project után, és nagyon ledöbbentem a statisztika miatt, úgyhogy akkor ezzel kezdem.
„Az összes megjelenítés 59140 ebben a pillanatban, ezt ti is láthatjátok oldalt, mert kitettem. 83 rendszeres olvasó, körülbelül 50 új mióta a Baby Projectet írom. A pipák száma általában 50-60 fölé esett, és rendszeresen fejtettétek ki véleményeteket legalább 10-en. A facebookos csoport létszáma is 50 fölött van, az én hálámat pedig nem lehet számokban mérni.” Ez volt az állás a BP után. Most ehhez képest a megjelenítések száma 154.600! Majdnem kerek 100.000-rel több. A rendszeres olvasók száma 135, úgyhogy nagyon örülök, hogy itt is azért jelentős növekedés volt a történet alatt. A pipák és a kommentek száma viszont nem éri el az BP értékeit. Csak remélni tudom, hogy nem minőségbeli csökkenés miatt, hanem amiatt, hogy nem Harry volt a főszereplő, aki – nyílt titok – a legnépszerűbb itt Magyarországon. Mindenesetre nagyon-nagyon szépen köszönök minden egyes szót, amit írtatok, akkor is, ha csak egy „ááá” volt. Hihetetlenül jól estek a kedves szavak, és tényleg a legnagyobb köszönet első sorban azokat illeti, akik valamilyen formában kifejezték nekem a véleményüket. Higgyétek el, nélkületek nem lett volna akkora lendületem írni a történetet. Nem akarlak egyébként csak nekem számító adatokkal untatni titeket, de még annyit, hogy a történet 207 A4-es oldal lett, 84374 karakter, ezzel a leghosszabb, amit valaha írtam.
Most szeretnék néhány embernek külön köszönetet mondani. Elsőként Solyának, akivel tulajdonképpen kitaláltuk az alapsztorit. Egy ártatlan, őrült, kis esti beszélgetésnek indult, és nézd meg mi lett belőle! Köszönöm, hogy segítettél benne, ötleteiddel pedig gazdagítottad a cselekményt. Bátorításért, és őszinte véleményért hálás köszönet Silvernek! Marikának pedig azért, hogy elviselte a sok nyűglődésem, amikor nem volt kedvem vagy elég ihletem írni. És még egyszer mindenkinek, aki akár rendszeresen, akár egyetlen egyszer kommentelt a blogon vagy facebookon. Mérhetetlenül imádlak titeket!
Na és akkor a folytatásról! Lesz, lesz, lesz új történet, de sajnos csak februártól! Ezúttal újabb fába vágom a fejszémet, méghozzá Tomlinson erdejét tervezem kivágni. Cselekményről meg további szereplőkről egyelőre nem árulok el semmit. De tessék csatlakozni a facebook csoporthoz, és ott nem sokára lesz rengeteeeg információ :D Remélem, hogy minél többen maradtok, és olvassátok majd azt is.
Már csak egy dologra szeretnélek megkérni titeket, hogy töltsétek ki az alábbi kérdőívet, amit a blogról, a történetről meg pár hülyeségről készítettem. 5-10 percnél nem vesz igénybe többet és névtelen. Minél többen kitöltitek annál jobb, hiszen a véleményetek alapján látom, hogy merre kell körülbelül tartanom.
Még egyszer köszönök mindent! Ti vagytok a legjobbak!

xxx Larissa

2 megjegyzés:

  1. Igen igen igen ahhhhhhh. Vegre jon Tommo bebi. Uristen hogy birjak ki 2 honapot? Ohno.
    Boldog karit elore is es elvezd a szunetet.
    xx Barbee

    VálaszTörlés
  2. wolfteam hile log hatasız, wolfteam hile kodlama, wolfteam hile uzas, wolfteam hile nasıl yapılır 2017, wolfteam hile izle, wolfteam hileleri joygame, wolfteam hile memory hack, wolfteam hile jumbo hack, wolfteam hile tr gg, wolfteam hile bol, wolfteam hile indir 2017 güncel, wolfteam hile r8, wolfteam hile megadosya wolfteam hile programı indir wolfteam hile kurt, wolfteam hile nakit 2017, wolfteam hile linkleri, wolfteam hile budur, wolfteam hile fiyatları, wolfteam hile uçma, wolfteam hile uygulama hatası, wolfteam hile tamindir, wolfteam hileleri joygame, wolfteam hile memoryhackers indir, wolfteam hile uzas kodu, wolfteam hile uygula, wolfteam hileleri oyun, wolfteam hile facebook 2013, wolfteam hile satın al

    VálaszTörlés