Bessiam is fake: Fülszöveg

Sziasztok!

Hűha, már el is telt ez a hónap, így holnap érkezek az új történet prológusával. Előtte azonban kaptok egy fülszövegként funkcionáló, újságcikként megírt szösszenetet, hogy legyen valami, amire alapozhattok. Én már nagyon izgatott vagyok, remélem, ti is várjátok a holnapot!

Mielőtt olvasnátok, még szeretném egyszer, utoljára megköszönni, hogy olvastátok a Baby Projectet. Az összes kommentre válaszoltam, kiemelten sok puszi azoknak, akik írtak. Imádlak titeket. Köszönet azoknak is, akik szavaztak, itt vannak az eredményeik:


1. szavazás:
Tetszett a Baby Project? 114 igen, 1 nem és 3 egynek elment szavazat érkezett. Nagyon szépen köszönöm! Hihetetlen, hogy több mint 100-an olvastok!
2. szavazás:
A következő fanfic főszereplője Liam lesz. Olvasni fogod? 68 igen, 11 nem. Köszönöm az előzetes bizalmat az új történettel kapcsolatban!
3. szavazás:

Szereted a Teen Wolfot? 34 nem, 31 igen. Aki szereti annak van egy olyan hírem, hogy a későbbiekben lesz egy teen wolfos blogom is. Várlak majd szeretettel titeket! :P

Akkor én nem fárasztalak tovább titeket. Egyetlen egy dolog maradt, mielőtt végre befogom. A segítséget ismét köszönöm Krisztinek. Nézzetek be a blogjára, én nagyon szeretem: http://iamaraconteuse.blogspot.hu/

Larissa

***************************************************

Liam Payne-t kirúghatják a One Directionből!

Ahogy az utóbbi időben arról már beszámoltunk, a világ legsikeresebb fiúbandájának ’’apucija’’ képtelen túllépni a Sophia Smith-szel (21) való szakításán. Liam Payne (21) úgy döntött féktelen bulizásba fojtja bánatát, ám úgy tűnik túlságosan is elvesztette a kontrollt, hiszen majd' mindennap címlapokon szerepel újabb és újabb botrányaival.

A töménytelen mennyiségű alkohol nem az egyetlen, melyre a fiatal zenész gyógyírként tekint. Úgy tűnik szerelmi bánatát orvosolandó, egy éjszakás kalandokba kezdett. Minden este más leányzó mellett kapják lencsevégre, legutóbb pedig három ifjú hölgy társaságában távozott a Funky Buddhából, akik egy szemtanú elmondása szerint egészen lakásáig vele tartottak.

De vajon meddig tűrik még bandatársai az énekes ön- és karrierpusztító életmódját? A menedzser már tajtékzik, olyannyira, hogy egyes hírek szerint ultimátumot adtak a One Direction egykori jófiújának. Vagy változtat viselkedésén, vagy távozhat.

Van megállás a lejtőn? Vajon egy új kapcsolat segíthetne rajta, vagy az egyetlen, aki képes még hatni rá, az maga Sophia? Bárhogy is legyen, mi sajnálnánk, ha a bandának nélküle kellene folytatnia!

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Sajnálom, hogy csak most írok, de a Baby Project alatt is nyomon követtem a munkásságodat! Nagyon tetszik amit csinálsz, és egyszerűen tűkön ülve várom a holnapi napot! A kis fülszöveg teljesen megfogott, várom, hogy mit hozol ki a történetből! Egy olvasód már biztos van :DDD
    xx Lorette T,

    VálaszTörlés
  2. Alig varom. Valami uj, valami mas. Mindig meglepsz, de azt azert tudom, hogy mire szamitsak veled kapcsolatban! :D
    Kajak.

    VálaszTörlés