Hírek

Sziasztok!

Szörnyen sajnálom, hogy így eltűntem. Már az előző héten sem hoztam új részt, de akkor nem írtam semmit, mert bíztam benne, hogy ezen a héten majd tudok, viszont rá kellett jönnöm, hogy kénytelen leszek egy kisebb szünetet tartani.
Nem akarom, hogy magyarázkodásnak vegyétek, de azért szeretném leírni az okát. Idén végzek az egyetemen, ami azt jelenti, hogy egy 30 oldalas szakdolgozatot kell megírjak, amit nagyon ügyesen az utolsó pillanatra hagytam. Teljes gőzerővel, full beparázva dolgozom most rajta, és bár van nekem előre megírva még pár rész, arra nincs időm, hogy átolvassam, és kijavítsam benne a hibákat. Egy másik ok meg magánéleti dolog, azt most nem ecsetelném, de annyit azért mondok a poén kedvéért, hogy sikerült úgy járnom, mint az egyik karakteremnek, és így egyelőre nincs is kedvem erről olvasni, főleg nem írni.
Egyelőre nem tudom, hogy pontosan mikor tudok visszatérni a szünetről, aggódni azonban nem kell, amint letudtam a szakdolgozatot és kicsivel több időm lesz, biztosan folytatódni fog a történet. Szó sincs arról, hogy abbahagynám! 

Előre is köszönöm a megértéseteket! Puszillak és ölellek titeket!

xxx Larissa 

5 megjegyzés:

  1. Összecsapnak a fejed felett a hullámok? Én itt várokk majd rád. Nyugi FS

    VálaszTörlés
  2. Szia Kedvenc Írónőm! :)
    Sajnálom, hogy szünet lesz, de én itt leszek és várom majd hogy visszatérj!
    Első hogy ötös szakdolgozatot írj, és hogy ötösre államvizsgázz! és hogy sikeres állásod legyen! :) (vagy hogy van ez:))
    A családi gondhoz, pedig kitartást, és erőt kívánok! Ha csak egyszer beszélgetni akarsz, vagy kifakadni, vagy valakinek panaszkodni, tudod hogy én itt vagyok! :)
    Puszi Solya:)

    VálaszTörlés
  3. Szia. Kitartás! Mi itt leszünk, és izgatottan várjuk a következő részt, amit majd hozol, amikor csak tudsz. :) ♥♥♥ Remélem minden rendben lesz majd a magán életedben is. :)

    VálaszTörlés
  4. Szia. Kitartåst. Magánéletre csak pozitivan, mert ami nem öl meg, az csak megerősít. Mi akik szeretünk és imådjuk a blogodat megvárunk és itt leszünk mikor visszatérsz hozzánk. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥:-) :-) :-) :-) :-)

    VálaszTörlés
  5. Kitartást neked és várunk vissza :)

    VálaszTörlés